Blogg for

Blogg for "Tinderangling 2007"

Været vårt

August 07Posted by Tore Wednesday, August 29 2007 10:25
Forrige helg gikk vi over de vestre Surtningssuene og Blåbreahøene. Pga nysnø ble turen over Styggehøbreatindene avbrutt og vi returnerte til Memurubu.

Uka etterpå er det tidenes knallvær i fjellet, og det blir rapportert om "kortarmet" over 2000 meter. Dette skjer i løpet av de veldig få dagene i 2007 der vi pga jobb ikke kan komme oss ut og opp.

Helga etter er vi igjen på plass, nå for å gå Styggehøbreatindene og det som ble igjen etter helga i forveien. Og igjen vasser vi i nysnø ..


  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ivar Bjørdalsbakke Tuesday, September 18 2007 10:49

Hei! Fikk lyst å legge igjen en liten hilsen på siden deres. Jeg har fulgt med dere i deres projekt, og har vært inspirert og imponert over deres pågangsmot. Det står stor respekt av det dere har gjort. Trist at været setter en stopper for muligheten til å fullføre alle toppene. Flotte turrapporter har dere også servert. Lykke til med resten av toppene etter hvert. Mvh Ivar.

Posted by marius Monday, September 10 2007 21:59

Følger spent med på prosjektet deres. Lykke til med innsppurten. Ser fram tile flere turreportasjer på nettsidene deres.

Posted by Gro Haugastuen Monday, September 03 2007 22:16

Følger med dere, og ønsker dere lykke til på de siste toppene. Håper dere får bedre vær enn vi har her på Vestlandet for tida!